Dilimizin Zenginlikleri Projesi

27.12.2023 68

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Bilgilendirme Toplantısı Düzenledik.

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında projenin İl Koordinatörü ilçe temsilcisi olarak ilçemizdeki okullardan gelen bir öğretmen ve idarecilerimize 15.12.2023 tarihinde,  saat 14.00’te projeyle ilgili bilgilendirme toplantısı düzenledik. Toplantıda Okul Müdürümüz Yakup ÇELİK projenin amacı, kapsamı, hedef kitlesi ile ilgili; müdür yardımcımız Ersin TOPÇU ise projenin teknik yönleri ile ilgili katılımcılara sunum yaptılar. Toplantıda ilçe şube müdürümüz, aynı zamanda Dilimizin Zenginlikleri Projesi ilçe komisyonu başkanı Süleyman ÖZDEMİR de katılımcıların sorularını cevaplayıp istek ve önerilerini aldı.

27-12-2023 27-12-2023 27-12-2023

Sözlük Özgürlüktür

Dilimizin Zenginlikleri kapsamında 10D sınıfından Ceylin Duru YALÇIN ve Elif ZENGİN isimli öğrencilerimiz Dede Korkut Kitabı'nda kullanılan bilinmeyen kelimelerden oluşturdukları “Resimli Dede Korkut Sözlüğü” tasarlayarak projeye destek verdiler. Öğrencilerimizi ve öğrencilerimize rehberlik eden öğretmenlerimizi özgün, güzel çalışmalarından ve emeklerinden dolayı tebrik ederiz. @dilimizinzenginlikleri #dilimizinzenginlikleri #darıcafen #darıcamem #kocaelimeb #dfl @darıcafen @darıcamem, @kocaelimeb @dfl

28-12-2023 28-12-2023