DARICA’DAKİ ORTAOKULLARIMIZ İDARECİLERİ ve REHBER ÖĞRETMENLERİ İLE KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİK.

05.03.2024 Salı günü, Darıca Fen Lisesi olarak ilçemizdeki ortaokullarımızın idarecileri ve rehber öğretmenleri için okulumuzda kahvaltı düzenledik. Kahvaltımıza ilçe milli eğitim müdürümüz İsmail OĞUZ; şube müdürlerimiz Süleyman ÖZDEMİR, Fatih EREN ve Halil İbrahim DEMİRTAŞ da teşrif ettiler. Kahvaltı sonrasında Darıca’da ilköğretimden ortaöğretime geçiş süreci ve bu geçiş sürecinde yaşanan sıkıntılarla bu sıkıntıların çözümü konusunda fikir alışverişi yapıldı. Katılımlarından dolayı saygıdeğer idareci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

08.03.2024 71