CAHİT ARF ORTAOKUL 8. SINIFLAR ARASI MATEMATİK BİLGİ YARIŞMASI

Darıca Fen Lisesi "Cahit Arf Matematik Bilgi Yarışması" na Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası ilçelerinde eğitim-öğretim veren tüm resmi ve özel ortaokullarımızı bekliyoruz. Yarışma için gerekli olan şartname ve ekleri bu sayfadan temin edebilirsiniz.

07.03.2022 3812

BİLGİLENDİRME

1)Yarışmaya katılacak okulların aşağıdaki şartnameye göre hareket etmesi gerekmektedir.

2)EK-1, Ek-2 formları yarışmaya katılacak olan öğrenciler tarfından doldurulup velilerine imzalatılacaktır.

3)Ek-3 formu danışman öğretmen tarafından doldurulacaktır

4)Yarışma günü öğrenciler okul idaresinden alacakları öğrenci belgeleri ile geleceklerdir

5)Tüm ekler ve öğrenci belgeleri yarışma günü okul komisyonuna teslim edilecektir.

6)Planlama için sayfa altında yer alan online başvuru formunu danışman öğretmenin doldurması gerekmektedir.

ŞARTNAME VE EKLER

Yarışma Şartnamesini indirmek için  .: TIKLAYINIZ:.

EK-1 Veli İzin Formu indirmek için    .:TIKLAYINIZ:.

EK-2 Açık Rıza Formu infirmek için    .:TIKLAYINIZ:.

EK-3 Başvuru Formunu indirmek için .:TIKLAYINIZ:.

ONLİNE BAŞVURU FORMU

Planlama açısından danışman öğretmenin aşağıdaki formu dodurması gerekmektedir.