Yakup ÇELİK - Okul Müdürü

1970 yılında Gümüşhane Kelkit´te doğdu. İlk öğrenimini Kelkit Çiftlik İlkokulunda, orta öğrenimini Kelkit İmam Hatipte, liseyi ise Kelkit Lisesi´nde tamamladı. Ünivesite eğitimini aldığı Erzurum Atatürk Üniversitesi Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi Matematik Bölümü´nden 1991 yılında mezun oldu. Kütühya Dumlupınar Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsünde Eğitim Yönetimi ve Teftiş alanında yüksek lisans yaptı.1992 yılında Van Atatürk Lisesi´nde başlayan öğretim hayatı boyunca sırasıyla Van Muradiye Atatürk İlköğretim Okulu, Güzeltepe Fevzi Çakmak Lisesi ve Gebze Ahmet Parmaksız Ticaret Meslek Lisesi´nde öğretmen ve idareci olarak görevler yaptı. 1999 Yılında yazılı sınavda başarılı olarak Çayırova Ticaret Meslek Lisesi´ne müdür olarak atandı. 2008 yılında Süleyman Demirel Lisesi´ne de müdür vekili olarak  görevlendirildi ve iki okul müdürlüğünü bir arada yürüttü. 2010 yılında yapılan rotasyon sonucunda Gebze Mimar Sinan İlköğretim Okuluna atandı. Bu görevi takiben atandığı Gebze Ticaret Meslek Lisesi´nde 2011 yılına kadar görev yaptıktan sonra 2011 yılında rotasyon ile Darıca Anadolu Lisesi´ne atandı. 15 Temmuz darbe girişimimi sonrası adı Şehit Edip Zengin olarak değiştirilen okulda 2019 eylül ayına kadar görev yaptı. 20 Eylül 2019 tarihinde ise Darıca Fen Lisesi´nde göreve başladı. Halen bu görevi yürütmektedir. Evli ve iki çocuk babasıdır.

(262) 653 2527 (262) 653 2528 Eposta