CAHİT ARF MATEMATİK YARIŞMASI İÇİN ORTAOKULLARI ZİYARET ETTİK

Darıca, Gebze, Çayırova ve Dilovası’nda eğitim gören ortaokul öğrencilerinin matematik dersine ilgisini çekmek adına her yıl düzenlediğimiz Cahit ARF Matematik Yarışması için bu yıl da hazırlıklara başladık. Okul Müdürlüğümüzün oluşturmuş olduğu bir ekiple ilçelerdeki okullar gezilip yarışma takvimi ve katılım şartları hakkında bilgilendirmeler yapıldı. Okul Müdürü Yakup ÇELİK tarafından Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi TUNÇ’a, Gebze İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Melih ENGİN’e ve Dilovası İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat BALAY’a yapılan ziyaretlerde yarışma hakkında bilgiler verildi. Yine Darıca’daki tüm ortaokul müdürleri de ziyaret edilerek bilgilendirildi. Okulumuzun düzenleyeceği Cahit ARF Matematik Yarışmasına başvurular 3 – 7 Nisan tarihleri arasında okulumuzun internet sitesi üzerinden yapılacak.  Yarışma ise 24 – 28 Nisan tarihleri arasında yapılacak.

30.03.2023 349

30-03-202330-03-202330-03-202330-03-2023